Logotipo BELGIUM CMYK Logo Molymet Belgium positivo

Sadaci wordt Molymet Belgium NV

Met trots kondigen we vandaag aan dat vanaf 29 december Sadaci NV haar juridische & bedrijfsnaam heeft veranderd in MOLYMET BELGIUM NV.

Deze nieuwe naam betekent een grote stap in het consolideren van ons merk in Europa, als integraal onderdeel van de Molymet Belgium Group, waarbij de nadruk wordt gelegd op de kracht van het wereldwijde merk Molymet in de industriƫle sector.

De naamswijziging houdt geen verandering in van het management, noch van het productaanbod of de diensten die wij aanbieden maar is uitsluitend bedoeld om onze producten als onderdeel van een uniform Molymet merk in de markt te positioneren, door een duidelijke link te leggen met ons moederbedrijf.

De visualisatie van deze naamsverandering zal gradueel doorgevoerd worden. Ons nieuw logo zal binnenkort het oude vervangen en ook onze website zal in een kleedje gestoken worden, volledig in lijn met de Molymet Belgium huisstijl.

Wij zijn trots voortaan door het leven te gaan als Molymet Belgium en zo mee te schrijven aan het wereldwijde verhaal van de Molymet Groep.

7 januari 2021