Werken bij Molymet Belgium

Waar talent, inzet en initiatief gewaardeerd worden

Steek je graag samen de handen uit de mouwen, letterlijk of figuurlijk? Sta je open voor nieuwe uitdagingen? Hou je van een no-nonsense werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief? Wil je werken in een bedrijf waarin iedereen respect heeft voor elkaar? Dan is werken bij Molymet Belgium ongetwijfeld iets voor jou.

Met ongeveer 160 werknemers is Molymet Belgium een overzichtelijk bedrijf waar iedereen elkaar kent. Toch is het ook een internationale referentie met een heel solide financiële basis en een groeiende Europese klantenbasis. Zeg maar de voordelen van een KMO gecombineerd met de kracht van een multinational. Hier is werk voor een brede waaier aan talenten, met of zonder specifiek diploma. Talent en inzet worden hier sterk gewaardeerd.

5

Voordelen van een KMO. Kracht van een multinational.

Wij zoeken jou

Als vooruitstrevend metallurgisch en chemisch bedrijf zoekt Molymet Belgium voortdurend naar gemotiveerde mensen op zoek naar een boeiende job. Je krijgt er heel wat voor in ruil.

Ruimte voor initiatief

We hebben het graag als werknemers zelf initiatieven nemen. Goede ideeën helpen ons immers allemaal vooruit.

Voel de hartslag

Al onze werknemers, van de verschillende productiearbeiders tot de collega’s op het bureau, voelen de hartslag van het bedrijf. Je maakt deel uit van een sterk en hecht team waarin je je snel thuis voelt en waarin je bijdrage aan het geheel snel duidelijk wordt. De wereld van Mo wordt jouw wereld.

Ontwikkel jezelf

We organiseren geregeld collectieve en individuele opleidingen om werknemers in hun job te laten groeien. Ook omscholingen naar andere functies zijn mogelijk en worden gestimuleerd.

Geknipt op jouw maat

We bieden uitdagingen op maat van iedereen. We bieden jobs voor zowel ongeschoolden als specialisten, voor zowel jongere als oudere werknemers. We zorgen voor afwisseling en variatie waar nodig of gewenst.

Resultaten worden beloond

Iedereen wordt beloond voor de resultaten die we behalen. Hebben we een jaar lang ongevalvrij geproduceerd? Dan hoort daar een gepast extraatje of een smakelijk dankjewel bij.

Een grote arbeidsvreugde

We zorgen voor een aangename werkomgeving, ook als het om fysiek werk gaat. Al onze jobs en taken worden nauwkeurig bestudeerd door een ergonoom om de fysieke belasting zo klein mogelijk te houden. Het resultaat is een grote arbeidsvreugde bij iedereen.

Motivatie gaat boven diploma

Je motivatie is belangrijker dan je diploma. We hechten veel belang aan een goede samenwerking, een positieve inzet en een grote collegialiteit.

Een prima loon en meer

En dan zijn er nog de voordelen van de chemische sector, bekend voor zijn prima lonen en uitstekende verlofregelingen. Wie goed en hard werkt mag er voor beloond worden.

Een brede waaier aan jobs

Bij Molymet Belgium in Gent vinden uiteenlopende talenten hun plek. We zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers, mecaniciens, elektriciens en onderhoudstechniekers. Voor onze nieuwe PurOx-fabriek zijn we op dit moment op zoek naar chemische procesoperatoren.

bot-overlay

Vacatures

Hoe solliciteren?

Vind je droomjob

Vul ons sollicitatieformulier in

Verzenden maar!

We antwoorden binnen 5 werkdagen

HR Officer met focus op rekrutering en talentmanagement

Bijt jij je graag vast in het zoeken van nieuwe medewerkers met de juiste skills en attitude en volg je nieuw talent graag verder op? Lees snel verder.

Projectingenieur Mechanica

Zet jij je tanden graag in investeringsprojecten ter modernisering van productie-installaties? Klik dan snel door voor meer informatie!

Elektricien (Ploeg)

Ben jij onze man/vrouw om productiemachines te herstellen, oplossingen te bieden bij storingen en elektrisch onderhoud uit te voeren?

Elektricien (Dag)

Ben jij onze man/vrouw om productiemachines te herstellen, oplossingen te bieden bij storingen en elektrisch onderhoud uit te voeren?

Betrouwbaarheidsingenieur

Is het maximaliseren van de betrouwbaarheid van productie-installaties voor jou de ideale uitdaging? Klik snel op deze vacature!

Procesoperator chemie

Ben je als ervaren procesoperator op zoek naar een boeiende job binnen een joviaal team? Laat deze kans niet liggen!

Mecanicien

Geïnteresseerd in een afwisselend takenpakket? Je staat onder meer in voor de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden aan de installaties, uitvoering van het preventief onderhoudsgebeuren en revisies...

Spontane sollicitatie

Vind je niet wat je zoekt?
Bij Molymet Belgium in Gent vinden uiteenlopende talenten hun plek.
We zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers, mecaniciens, elektriciens en onderhoudstechniekers.

Spontaan solliciteren